Accesul si utilizarea www.brudahr.ro
Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.
Accesarea prezentului website de catre dumneavoastra echivaleaza cu acordul dumneavoastra expres si neechivoc privind continutul, termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.brudahr.ro .

Politica de protectie a datelor

SC BRUDA HR SRL se obliga sa va protejeze datele si sa va respecte intimitatea. Datele personale furnizate pe acest site sunt confidentiale si vor fi utilizate strict in scopurile mentionate.
Informatiile cu caracter personal sunt numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, compania, orice informaţie necesara pentru accesarea si beneficierea de serviciile SC BRUDA HR SRL, cat si orice alta informatie furnizata de dumneavoastra, care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.
Politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, site-urilor pe care apar link-uri catre site-ul nostru sau care fac publicitate sau apar in orice al scop pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe parti isi desfasoara politica de confidentialitate proprie de care nu suntem raspunzatori.
Datele si informatiile furnizate de dumneavoastra pe acest site pot fi folosite si pastrate de SC BRUDA HR SRL si sunt prelucrate in scopul oferirii serviciilor solicitate de dumneavoastra si pentru a raspunde mesajelor transmise de dumneavoastra prin website.
Informatiile inregistrate prin acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SC BRUDA HR SRL si sunt confidentiale.

Mesaje electronice nesolicitate
Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict in scopul comunicarii profesionale si nu este un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Drepturi de autor
Drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin SC BRUDA HR SRL. Copierea, transmiterea sau distribuirea continutului este interzisa in lipsa acordului scris al SC BRUDA HR SRL.

Modificarea si inchiderea website-ului www.brudahr.ro
Orice modificari facute continutului site-ului si/sau termenilor si conditiilor de utilizare a acestui website vor fi publicate pe site, iar continuarea utilizarii website-ului nostru dupa orice modificare se considera un acord expres si neechivoc din partea dumneavoastra pentru aceste modificări. Continutul site-ului si/sau termenii si condiţiile de utilizare se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare prealabila.
Prezentul site se poate inchide oricand, fara vreo notificare prealabila si fara a fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui prin inchiderea prezentului website.

Legislatia aplicabila
Aceste informatii si orice fel de aspecte privind acest site se supun rigorilor legislatiei romane.