Evaluarea angajatilor poate fi un demers neproductiv pentru angajatii dumneavoastra daca nu este intocmit cu obiectivitate, luam aceasta problema de pe umerii dumneavoastra si evaluam angajatii dupa specificul fiecarei activitati si in functie de indicatorii de performanta si criteriile de evaluare stabilita pentru fiecare din angajati.

O evaluare constanta a performantei poate ajuta la cresterea motivatiei , a eficientei pe termen mediu si lung, la scaderea fluctuatiei personalului si la cresterea veniturilor per angajat.

In acest mod, feedback-ul constant poate contribui la o rata mai mare de succes in cazul proiectelor urmatoare si la fluidizarea proceselor de lucru.Marile companii au renuntat la evaluarea anuala anagajatilor si se focuseaza pe evaluarea dupa finalizarea anumitor proiecte .

Pentru a evaluare obiectiva a performantelor aveti nevoie de un consultant extern care va poate sustine in tot acest demers si care poate sa va ajute sa obitineti cele mai bune rezultate .

In plus un alt avantaj al dumneavoastra ar fi crearea unei culturi organizationale in care comunicarea are un rol central pe toate palierele si in care toti angajatii sunt motivati sa lucreze mai eficient, profitand pe tot parcursul anului de nenumaratele ocazii in care munca lor este evaluata. Astfel, intreaga lor activitate va capata un plus de coerenta  si vor ajunge sa inteleaga ca o evaluare calitativa a performantelor nu presupune neaparat cresteri salariale sau promovari in functie.Angajatii se vor simti motivati si vor avea in credere in organizatia dumneavoastra fara sa va solicite dupa fiecare evaluare o majorare salariala. Asadar, arta unui management de calitate nu consta doar in ocuparea timpului cu masuratorile si evaluarile in randul angajatilor, ci si in identificarea acelor angajati potriviti, carora sa le acorzi libertatea de a inova.Acest demers se poate realiza cu ajutorul companiei noastre ,care pot face aceste modificari in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Acest lucru se poate intampla numai prin conectarea constanta a tuturor palierelor organizatiei in vederea setarii clare a obiectivelor, a furnizarii de feedback si a identificarii asteptarilor angajatilor in legatura cu proiectele la care lucreaza. Apoi, recompensarea acestora la mometul potrivit, pe baza contributiilor aduse companiei, devine o chestiune fireasca.

evaluare si training, bruda hr