BRUDA HR va ofera servicii de consultanta privind legislatia muncii si va poate consilia cu privire la orice problema pe care o aveti cu angajatii. Va furnizam cele mai bune sfaturi pentru putea avea un parcurs cat mai lin in activitatea de resurse umane.

Va oferim din timp toate datele necesare in cazul unei modificari legislative in dreptul muncii. Va putem optimiza toate procesele din compania dumneavoastra daca veti sti care sunt prevederile legale in vigoare pentru a lua cele mai bune decizii in relatia cu angajatii si cu institutiile statului.

Puteti afla informatii pretioase din spectrul legislativ al dreptului muncii care vor fi folositoare in obtinerea celor mai bune rezultate si in luarea celei mai bune decizii in privinta angajatilor dumneavoastra .Va putem informa cu privire la informatii privind( cercetarile disciplinare ,deciziile de incetare ,contractele de munca ,diverse situatii conflictuale aparute in cadrul companiei,modificarile Codului Muncii ).Va putem pune la dispozitie si documentatia necesara care sa sustina aceste modificari legislative si cu care va trebui sa va conformati cf legii.Daca aveti vreo nelamurire ne puteti contacta pentru a discuta despre situatiile legislative aparute in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Asistenta pe durata derularii inspectiilor ITM , suport in pregatirea documentelor solicitate de inspectori, precum si reprezentarea companiei in fata acestor autoritati;

Va mai putem oferi consultanta in domeniul legislatiei muncii, solutii in interpretarea corecta a prevederilor legislatiei muncii, suport in pregatirea si revizuirea regulamentelor interne,asistenta pe durata derularii negocierilor colective si suport in intocmirea documentelor necesare in fiecare etapa a procesului si in formularea clauzelor;

consultanta-legislatia-muncii