Ati auzit bine, DA, ne ocupam cu auditul in domeniul resurselor umane. Daca vreti sa verificam activitatea legala a departamentului de resurse umane, a documentelor impuse de lege , a tuturor operatiunilor legale.

Verificam dosarele de personal, regulamentul intern, contractul colectiv de munca, procedurile de recrutare si selectie, tehnicile de evaluare a personalului  existente si propunem un plan de solutii pentru imbunatatirea activitatii. Putem avea discutii cu fiecare angajat pentru a imbunatati calitatea muncii si a culturii organizationale.

Nu aveti o cultura organizationala, va cream noi una!

Putem sa va ajutam si sa va crestem vizibilitatea in piata cu ajutorul marketingului de personal. Sau putem crea activitatea de CSR (Corporate Social Responsibility )prin participarea la diverse evenimente care vor creste la fel vizibilitatea dumneavoastra ca si angajator serios.

Oferim acest serviciu pentru imbunatatirea activitatii cat si o eficientizare a proceselor existente. Daca nu exista o comunicare interdepartamentala putem face o schimbare in acest sens. Va putem ajuta sa procedurati activitatea de resurse umane

Lasati activitatea pe mana unui specialist si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

audit-resurse-umane-bruda-hr